Naar de inhoud springen
SlowFood – De Betuwe

SlowFood – De Betuwe

"Lekker, Puur en Eerlijk"

  • Over ons
  • Aankomende Activiteiten
  • Sitemap
  • Activiteiten Historie
  • Contact

Activiteiten Historie

Geplaatst op 3 april 202013 april 2020

Samen tegen verspilling – Red de paddenstoelen !!!!

Alhoewel we als Slow Food Betuwe onze gezamenlijke activiteiten in dit Corona-tijdperk hebben stilgezet, is het toch leuk dat via WhatsApp en social media er de afgelopen week toch een hoop te beleven was.

Lees verder “Samen tegen verspilling – Red de paddenstoelen !!!!”

Geplaatst op 7 maart 202013 april 2020

Bezoek aan de Groenmoesmarkt

Voorafgaand aan ons bezoek aan de Groenmoesmarkt waren we, voor een “aangeklede koffie(tafel)”, te gast bij onze Brabantse leden Bas en Trui.

Lees verder “Bezoek aan de Groenmoesmarkt”

Geplaatst op 26 januari 202029 januari 2020

ALV en de kookworkshop met Betuwse streekproducten.

Kookstudio A3, van ons medelid Adrie, te Geldermalsen vanaf 16.00 uur.
Lees verder “ALV en de kookworkshop met Betuwse streekproducten.”

Geplaatst op 9 november 201912 november 2019

Bezoek aan de fruitmarkt ’t Olde Ras en de Mosterdfabriek in Doesburg

Het oude Hanzestadje aan de IJssel. Doesburg heeft een klein centrum met een middeleeuws stratenpatroon, mooie oude panden en een imponerende kerk.

Lees verder “Bezoek aan de fruitmarkt ’t Olde Ras en de Mosterdfabriek in Doesburg”

Geplaatst op 4 oktober 20196 oktober 2019

Workshop “kwaliteit beoordelen van vleeswaren en worst”.

De spreker van deze middag, Paul van Trigt, wordt geïntroduceerd door ons bestuurslid Casper.
Lees verder “Workshop “kwaliteit beoordelen van vleeswaren en worst”.”

Geplaatst op 25 augustus 20194 september 2019

Masterclass BBQ

Lees verder “Masterclass BBQ”

Geplaatst op 6 juli 20199 augustus 2019

Zoetwatervis-Festijn

Zoals we al in onze nieuwsbrief meldden hoef je niet in de buurt van de zee te wonen om aan verse vis te komen.
De waterrijke Betuwe, met zijn talrijke binnenwateren, levert ook heerlijke zoetwatervissen.
En dat hebben we ervaren….


Lees verder “Zoetwatervis-Festijn”

Geplaatst op 16 juni 201927 juni 2019

Bezoek aan de Genenbank WUR, kasteeltuin Hemmen en een diner met kunstlezing.

Terugkijkend op deze gecombineerde activiteit:
Een vol programma met heel veel informatie; zowel wetenschappelijk als kunstzinnig/creatief en ook culinair.

Lees verder “Bezoek aan de Genenbank WUR, kasteeltuin Hemmen en een diner met kunstlezing.”

Geplaatst op 26 mei 201916 juni 2019

Bezoek aan de Truffelgaard en onze jaarlijkse picknick op de Rival.

Op zondagmiddag om 14.00 uur verzamelde een groep van 27 geïnteresseerde SlowFoodies zich op het prachtige landgoed “Oranje Nassau’s Oord” te Renkum.


Lees verder “Bezoek aan de Truffelgaard en onze jaarlijkse picknick op de Rival.”

Geplaatst op 14 april 201929 mei 2019

Bugalicious – insecten als voedsel!

Zondag 14 april 2019, 15.00 uur.

Wereldwijd zijn er ca.1900 insectensoorten die gegeten worden. Insecten zijn rijk aan eiwitten en qua voedingswaarde gelijkwaardig aan vis, kip, rund of varken.


Lees verder “Bugalicious – insecten als voedsel!”

Berichtnavigatie

Vorige pagina Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 … Pagina 11 Volgende pagina

Tekst en/of fotomateriaal op deze website mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden gebruikt.

Ondersteund door WordPress