Naar de inhoud springen
SlowFood – De Betuwe

SlowFood – De Betuwe

"Lekker, Puur en Eerlijk"

  • Over ons
  • Aankomende Activiteiten
  • Sitemap
  • Activiteiten Historie
  • Contact

Activiteiten Historie

Geplaatst op 25 augustus 20194 september 2019

Masterclass BBQ

“Masterclass BBQ” verder lezen

Geplaatst op 6 juli 20199 augustus 2019

Zoetwatervis-Festijn

Zoals we al in onze nieuwsbrief meldden hoef je niet in de buurt van de zee te wonen om aan verse vis te komen.
De waterrijke Betuwe, met zijn talrijke binnenwateren, levert ook heerlijke zoetwatervissen.
En dat hebben we ervaren….


“Zoetwatervis-Festijn” verder lezen

Geplaatst op 16 juni 201927 juni 2019

Bezoek aan de Genenbank WUR, kasteeltuin Hemmen en een diner met kunstlezing.

Terugkijkend op deze gecombineerde activiteit:
Een vol programma met heel veel informatie; zowel wetenschappelijk als kunstzinnig/creatief en ook culinair.

“Bezoek aan de Genenbank WUR, kasteeltuin Hemmen en een diner met kunstlezing.” verder lezen

Geplaatst op 26 mei 201916 juni 2019

Bezoek aan de Truffelgaard en onze jaarlijkse picknick op de Rival.

Op zondagmiddag om 14.00 uur verzamelde een groep van 27 geïnteresseerde SlowFoodies zich op het prachtige landgoed “Oranje Nassau’s Oord” te Renkum.


“Bezoek aan de Truffelgaard en onze jaarlijkse picknick op de Rival.” verder lezen

Geplaatst op 14 april 201929 mei 2019

Bugalicious – insecten als voedsel!

Zondag 14 april 2019, 15.00 uur.

Wereldwijd zijn er ca.1900 insectensoorten die gegeten worden. Insecten zijn rijk aan eiwitten en qua voedingswaarde gelijkwaardig aan vis, kip, rund of varken.


“Bugalicious – insecten als voedsel!” verder lezen

Geplaatst op 9 maart 201924 maart 2019

De smaak te pakken

Zaterdagmiddag 9 Maart 2019, 15.00 uur.

“De smaak te pakken” verder lezen

Geplaatst op 23 februari 20194 maart 2019

Ciderproeverij en een maaltijd met appel

Zorgboerderij Caetshage, Culemborg, 16.00 uur.

Tijdens onze Algemene Leden Vergadering, werden we verwend door Dries met een eigengebakken appelbol ter ere van het:
10-jarig bestaan van “Slow Food Convivium de Betuwe”.

“Ciderproeverij en een maaltijd met appel” verder lezen

Geplaatst op 11 januari 201915 januari 2019

Oosters, maar toch regionaal…

Go Tan, een productiebedrijf van hoog-kwalitatieve ingrediënten voor de oosterse keuken is een echt familiebedrijf, dat dit jaar 65 jaar bestaat.

“Oosters, maar toch regionaal…” verder lezen

Geplaatst op 7 oktober 20189 december 2018

Oestermaaltijd

Zondag 7 oktober 2018, 17.00 uur.
Samen met de oesterrapers, Dries en Yvonne, Ed en Darja en Casper en Tineke konden 10 leden en 3 introducees van de meegebrachte oesters genieten!


“Oestermaaltijd” verder lezen

Geplaatst op 6 oktober 20189 december 2018

Zeiltocht & oesters rapen

Zaterdag 6 oktober 2018.
Wat een heerlijke dag voor een zeiltocht op het Wad.


“Zeiltocht & oesters rapen” verder lezen

Berichtnavigatie

Vorige pagina Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 … Pagina 10 Volgende pagina

Tekst en/of fotomateriaal op deze website mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden gebruikt.

Ondersteund door WordPress