Lees verder “Pizza uit de houtoven, culinaire vakantie-ervaringen.”
Onze eigen traditionele Slowe Betuwe Picknick
In een van onze nieuwsbrieven hebben we onze leden verzocht om een geschikte picknick-locatie in hun tuin beschikbaar te stellen.
Hierop kwamen enkele reacties maar, een onderkomen bij regenachtig weer, bleek toch een bottleneck.
Lees verder “Onze eigen traditionele Slowe Betuwe Picknick”
Sint Jans-evenement
Een bezoek aan de tuinen van MergenMetz in Wolfheze.
Eieren en Gevogelte
Onze 100ste Slow Food Betuwe activiteit!
Lees verder “Eieren en Gevogelte”
ALV & Spaanse Tapas
Onze ALV met een culinaire afsluiting: Spaanse wijn met echte Spaanse Tapas.
Zondagmiddag 27 maart; het voelde buiten zomers aan!
Een temperatuur van 20 graden C° en volop zon, een mediterraans gevoel…
Heel toepasselijk voor onze activiteit die op de planning stond.
De kunst van het stoken!
Een vuurtje stoken, onrust stoken, ruzie stoken, stoken in een gelukkig huwelijk…
Wie kent deze uitdrukkingen niet…
Maar wat wordt er, buiten een vuurtje stoken, eigenlijk met stoken nog meer bedoeld?
A Midsummer Daydream
Weliswaar, laverend tussen alle gedeeltelijk versoepelde coronamaatregelen door…
Lees verder “A Midsummer Daydream”
Geitenbokjes
Geitenbokjes worden geboren als gevolg van de vraag naar geitenmelk en geitenkaas.
Picknick in een landelijke Betuwse tuin
Een buiten-samenkomst met maximaal 30 personen was toegestaan, volgens de maatregelen van het RIVM i.v.m. Covid-19 of Corona-virus.
Lees verder “Picknick in een landelijke Betuwse tuin”
Samen tegen verspilling – Red de paddenstoelen !!!!
Alhoewel we als Slow Food Betuwe onze gezamenlijke activiteiten in dit Corona-tijdperk hebben stilgezet, is het toch leuk dat via WhatsApp en social media er de afgelopen week toch een hoop te beleven was.
Lees verder “Samen tegen verspilling – Red de paddenstoelen !!!!”