Activiteiten

Bezoek GROENMOESMARKT in Boekel (N. Brabant) op Zaterdag 7 maart 2020.

Voorafgaand aan ons bezoek aan de Groenmoesmarkt zijn we, voor een aangeklede koffie, te gast bij onze mede-leden Trui en Bas!!!
LET OP: deze uitnodiging is alleen voor Slow Food Betuwe leden! (En geldt dus niet voor introducees en/of leden van andere convivia!)
De gastheer en –vrouw zullen ons dan met liefde vertellen over het leven en werk van de vader van Bas, kunstschilder: Kees Bastiaans (1909 – 1986). Ook mogen we de privécollectie bewonderen.
Voor meer informatie zie: keesbastiaans-kunstschilder.nl

Vorig jaar hebben diverse bestuursleden van ons convivium de Groenmoesmarkt al eens bezocht en vonden het een aanrader voor een van onze activiteiten; dus daarom gaan we, Slow Food Betuwe, op Zaterdag 7 maart de Groenmoesmarkt met een bezoek vereren.
tuinmarkthallen.nl/event/groenmoes-2020/
De Groenmoesmarkt is een markt, voor natuurlijk moes-tuinieren en eerlijk voedsel, met 90 specialisten/standhouders uit Nederland en Vlaanderen!
Het aanbod is tuin-overstijgend met o.a. de verkoop van eetbare en in-het-wild voorkomende planten, historisch zaad- en pootgoed, bollen en knollen, maar ook met tuingereedschap en tuinboeken.
Tevens kun je hier je kennis verrijken op gebieden als; biologisch moes-tuinieren, biodiversiteit, stads- en buurt-tuinieren.

Het is een specialistische markt voor wie bewust in het leven staat en het zal daardoor mensen aanspreken die actief zijn op tuin- en natuurgebied.
We kunnen daar, ieder voor zich, zelf rondneuzen en onze slag slaan.
Het is aan een ieder hoelang je daar wenst te blijven of wanneer het tijd wordt om weer huiswaarts te keren.
Wanneer: Zaterdag 7 maart (bezoek Slow Food Betuwe) Zondag 8 maart (op eigen gelegenheid).
Waar: Gemertseweg 9a, 5427 ET, Boekel. Navigatie: google.com/maps/dir//Tuinmarkthallen+Boekel,+Gemertseweg+9A,+5427+ET+Boekel
Carpoolen is een overweging waard!
Openingstijden: zowel op zaterdag 7 maart, als op zondag 8 maart, van 10.00 tot 17.00 uur.
Entree: € 7,50 (voor eigen rekening) Zelf vooraf bestellen kan ook voor € 6,50 (zie hun site).
Ter info.: Gratis parkeren, geen huisdieren toegestaan, hapjes en drankjes verkrijgbaar.


De verslagen, met foto’s, zien jullie na afloop van de activiteiten, vanzelfsprekend,  terug op onze:  https://slowfoodbetuwe.nl/activiteiten-historie/