Activiteiten

Beste Slow Foodies,

Bij de meesten van jullie zal de vakantie er wel weer opzitten.
Wellicht hebben jullie tijdens je vakantie ook zo’n leuk Slow Food Restaurantje ontdekt?
Of hebben jullie genoten van een heerlijk (buitenlands) gerecht…

Daarom hadden we bedacht dat het wel leuk zou zijn om
Culinaire Vakantie Ervaringen
met elkaar te delen: niet alleen mondeling, maar het liefst ons ook wat laten proeven.

Op zaterdag 8 oktober zijn we te gast op het landgoed Thedinghsweert te Kerk-Avezaath.
(ter info.: https://thedinghsweert.org/)
Er zijn daar twee pizza-ovens.
Onder leiding van Jos en Ed zullen er pizza’s worden bereid.
De leden worden uitgenodigd hun (buitenlandse) culinaire ervaring als aanvulling, geheel vrijblijvend, ter consumptie mee te nemen, in de vorm van een hapje en/of drankje.
(mocht je je gerecht nog warm willen maken: de centrale keuken aldaar is wat verder weg; dus dat wordt even lopen…)
We zijn nieuwsgierig en verwachtingsvol gestemd wat dat voor een verrassingen met zich mee zal brengen.

Het is de bedoeling dat het een buitenactiviteit wordt.
Bij minder goede weersomstandigheden kunnen we uitwijken naar een zaal met een groot overdekt terras.
Maar gezien de tijd van het jaar en het tijdstip is het zeker verstandig om je warm te kleden en eventueel een plaid mee te nemen.

Opgave tot uiterlijk: 1 oktober 2022. Graag met vermelding of je een culinaire-vakantie-verrassing meeneemt.
Via: via het contactformulier op onze Slow Food Betuwe website.

Tip van Dries: Pizza oven: wat is het en hoe werkt het?
Zie: https://www.pizzahoutoven.eu/pizza-oven/

Wij hopen jullie op zaterdag 8 oktober weer te mogen begroeten!
Ed, Gerrit Jan, Casper, Dries, Susanne, Els.


De verslagen, met foto’s, zien jullie na afloop van de activiteiten, vanzelfsprekend, terug op onze: https://slowfoodbetuwe.nl/activiteiten-historie/