Activiteiten

Onze eerst volgende activiteit…
Ja, het wordt dan alweer onze 100ste activiteit!!!
Tel maar na op de sitemap!

Daarom pakken we deze keer dan ook groots uit met een heuse kookworkshop met als thema:

“EIEREN EN GEVOGELTE”

Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan een proeverij van diverse soorten eieren, het maken van soufflé …e.d.,
maar ook aan het bereiden van gevogelte, zoals bijvoorbeeld “Wilde Gans”.

Dankzij Egyptische en Chinese overleveringen weten we dat de mensen al voor 1400 v.Chr. eieren aten.
Ook in de Griekse en Romeinse Oudheid verwerkte men al diverse soorten eieren in maaltijden.

Wilde gans is echt scharrelvlees: uit de vrije natuur, zonder toevoegingen en met een natuurlijke, eigen smaak.
Ganzenvlees past bij de vraag naar streekproducten en verantwoord eten. Dus echt slow!


Van linksonder met de klok mee: witte kippeneieren, Bantam eieren, bruine kippeneieren, eieren van jonge kippen en kwarteleitjes.

Wanneer: Zaterdag 21 mei 2022.
Kosten: € 45,= per persoon, voor introducees + 50% = € 67,50.
>>>Drankjes apart afrekenen<<<
Deelname: maximaal 24 personen, VOL=VOL, eigen Betuwe-leden hebben voorrang.
Opgave: via contact.

En dan nog blijft de vraag: Wat was er eerder de kip of het ei…