ALV en een etentje bij Rotisserie Poelzicht.

Zondag 28 januari 2018.

Kort verslag van de Algemene Leden Vergadering van Slow Food Convivium De Betuwe, gevolgd door een etentje.

Om 16.00 uur werden we in Rotisserie “Huize Poelzicht” in Kapel-Avezaath ontvangen met thee of koffie.

Om 16.30 uur opende de voorzitter de vergadering en werd er teruggeblikt op de activiteiten van afgelopen jaar; lief en leed gedeeld en decharge verleend voor het gevoerde financiële beleid.

Door diverse leden werden er leuke ideeën aangedragen voor toekomstige activiteiten.

Na het sluiten van de vergadering werd met een glas ”Linge Parel” een proost uitgebracht op het nieuwe jaar en de komende gezellige activiteiten.

 

Het rotisserie 3 gangen menu bestond uit:

CRESPELLE, flensje gevuld met ricotta, spinazie, champignon-tappenade en eekhoorntjesbrood saus. of AZIATISCHE MINUTE STEAK, met gemarineerde paksoi en quinoa-salade.

Het hoofdgerecht bestond uit: KOOLVIS met botersaus of GEKONFIJTE EENDENBOUT met gestoofde spitskool en kummeljus, salade en frietjes.

Als toetje: GESTOOFDE PEER met rode wijn-specerijensiroop en vanille-ijs.

Dit alles omlijst met rode – of witte wijn.

Tekst: Els.