Zorgboerderij Caetshage, Culemborg, 16.00 uur.
Tijdens onze Algemene Leden Vergadering, werden we verwend door Dries met een eigengebakken appelbol ter ere van het:
10-jarig bestaan van “Slow Food Convivium de Betuwe”.
Zorgboerderij Caetshage, Culemborg, 16.00 uur.
Tijdens onze Algemene Leden Vergadering, werden we verwend door Dries met een eigengebakken appelbol ter ere van het:
10-jarig bestaan van “Slow Food Convivium de Betuwe”.
Go Tan, een productiebedrijf van hoog-kwalitatieve ingrediënten voor de oosterse keuken is een echt familiebedrijf, dat dit jaar 65 jaar bestaat.
Zondag 7 oktober 2018, 17.00 uur.
Samen met de oesterrapers, Dries en Yvonne, Ed en Darja en Casper en Tineke konden 10 leden en 3 introducees van de meegebrachte oesters genieten!
Zaterdag 6 oktober 2018.
Wat een heerlijke dag voor een zeiltocht op het Wad.
Zondag 12 Augustus 2018 16:00 uur,
werd bij ons in de boomgaard voor de derde keer een pruimenparty gehouden.
Donderdagavond 12 april 2018,
verzamelden zo’n twintig “Slow-Foodies” zich op het industrieterreintje van Buren, waar sinds een paar jaar de Slagerij en worstmakerij van Slagerij Knobbout zich bevindt.
Zondag 25 maart 2018.
Melk, maar dan anders…
Op 25 maart bezochten wij twee boerderijen, waar het er anders aan toegaat dan wij gewend zijn.
De eerste is uniek te noemen: het is de enige in Europa. We spreken dan over Kamelen-melkerij Smits in Berlicum (NB).
Zondag, 18 februari 2018,
waren we te gast bij MOBIPERS in Zoelen, om daar te horen en zien hoe walnotenolie geperst wordt.
Zondag 28 januari 2018.
Kort verslag van de Algemene Leden Vergadering van Slow Food Convivium De Betuwe, gevolgd door een etentje. Lees verder “ALV en een etentje bij Rotisserie Poelzicht.”